Buďte kreativní - barevné výtvory Valérie Menuet!

valeriemenuet1
Valerie Menuet je francouzská designérka z Nantes, která se po letech působení na realizaci dekorací v divadlech a divadelních uměních zaměřila na vytváření objektů, které by jí umožnily kombinovat své dovednosti získané v oboru osvětlení a její lásku k designu a umění. Ve svém ateliéru v Nantes začala tak dávat život jedinečným výtvorům, často s recyklovanými a "nekonvenčními" materiály, na půli cesty mezi uměleckým úsilím designu a sochařství a duchem, který stojí za trendy v upscale. V těchto výkresech věnuje Valerie také velkou pozornost funkčnosti: každý objekt musí být trvanlivý a užitečný, stejně jako krásný.
Na těchto fotografiích můžeme ocenit dva různé projekty, oba vytvořené z barevných textilních kabelů, které tvoří hlavní prvky barev!
První je závěsná lampa, vytvořená pomocí plastových kelímků a hrnců, spolu s našimi kruhovými textilními kabely, prostými nebo s fantazií cik cak. Druhým projektem je dvojice závěsných svítidel, minimalistický a skandinávsky inspirovaný design, kde oranžový textilní kabel vytváří silný kontrast s bílými stěnami a přirozenou barvou žárovky.
Nabídky společnosti Valérie Menuet naleznete na jejích webových stránkách a na Facebooku!
Vloženo na 2018-03-23 od Buďte kreativní!

Nabídka