https://www.creativecables.cz/1_creative-cables PLC27PNTF

Černá objímka pro světelný řetěz z termoplastu E27 s kroužky pro stínidlo

LUMET

PLC27PNTF

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

145,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

Tento světelný řetěz je konfigurovatelným řešením od Creative-Cables pro rozzáření venkovního prostředí. Černá E27 objímka z termoplastu je speciálně navržena pro vytvoření světelného řetězu podle vlastních představ.

Tato objímka z termoplastu E27 se závity a kroužky pro stínidlo je navržena tak, aby vám umožnila snadno poskládat vlastní světelné řetězy. Tato objímka vám umožní přidat stínidlo a dodat tak prostoru hezčí a zajímavější vzhled.

Objímku pro stínidlo můžete nasadit na obdélníkový kabel pro světelné řetězy na jakékoli místo, takže ji můžete připojit již k sestavenému svítidlu, nebo můžete přidat stínidlo do světelné instalace Filé systém: vyberte si z naší nabídky světelných zdrojů LED E27 takový, který nejlépe doplní vaše světlo a vytvoří tu správnou atmosféru!

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Černá objímka pro světelný řetěz E27 z termoplastu s kroužky pro stínidlo je ideální pro vytvoření svítidla podle vlastních představ, jednoduše ji připojte na kabel v požadovaném místě.
Třída II
4A / 250V
Stupeň ochrany IP44
Vhodné pro stínidla s průměrem otvoru mezi 40 mm a 50 mm
Vhodná pro jakoukoli žárovku s paticí E27

 
Parametry
Typ produktuObjímka pro stínidlo
ProstředíExteriér
VypínačNe
SystémLumet
Stupeň ochranyIP44
MateriálTermoplastický
ZávitE27
Download PDF

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka